Sportsmassage i Birkerød

Hjælp til sportsskade

Jeg har altid spillet fodbold, lige siden jeg var 4 år gammel. Min absolut yndlingstid var altid, når jeg var med min far oppe og spille fodbold på fodboldbaner i Hillerød. De mange timer på fodboldbanen gav også pote. Som 11 årig, blev jeg tilbudt at skifte fra den lokale klub KBK, til de daværende Danmarksmestre fra BSV. Jeg takkede nej til tilbuddet, da der var forholdsvis lang kørsel. Jeg fortsatte derfor med at spille 1 år i KBK, indtil jeg også blev tilbudt at skifte til Hillerød fodbold. Da jeg skiftede, oplevede jeg et niveau skifte, som egentligt passede mig fint. Men den øgede intensitet, endte også med at koste mig min fodboldkarriere. Da jeg som 16 årig havde været med til ungdoms-landsholdssamlinger og var fast mand på Hillerøds u-17 hold, fik jeg en slem skaden. Sportsskaden gjorde at jeg ikke kunne spille fodbold og min drengedrøm var knust.

Sportsskade Birkerød

Sportsmassage i Birkerød

Efter flere år uden min yndlingsbeskæftigelse, hvor jeg primært havde fokus på uddannelse. Fandt jeg frem til Nordsjællands Sportsklinik. Jeg mødte Jens, som havde en hel anden tilgang til tingene, end de tidligere behandlere jeg havde prøvet. Udover at Jens gjorde mig i stand til at spille fodbold igen, så gav han mig ligeledes lysten. Her 2 år efter mit første møde med Jens, spiller jeg nu på Hillerøds senior 1 hold. Jeg har været en fast del af holdet i snart 6 måneder og er min skade fri. Jeg havde i perioden efter min skade haft mistet lysten til fodbolden, men sportsmassage fra Jens, samt samtale, fik jeg igen lysten. Jeg er ekstremt glad for at Jens hjalp mig på rette spor både fysisk og psykisk, så jeg igen kan lave den aktivitet jeg elsker. Derfor vil jeg gerne slå et slag for at prøve sports massage i Birkerød hos Jens. Her får du en jordnær behandler, som har styr på tingene!