Personlig træner i København

For 2 år siden, skete der noget som forandret mit liv. Men først vil jeg gerne fortælle om forløbet inden den dag. Jeg har altid været lidt kraftigere end mine venner, kollegaer og klassekammerater. Det har egentligt ikke været fordi jeg dyrkede lidt sport, for jeg gik til fodbold og svømning da jeg var lille, men nok nærmere fordi at jeg har en tildens til at spise for meget af de søde sager. I min teenageår tog jeg dog mere og mere på. Der kom flere fester, som resulteret i at jeg droppede min fodbold. Som 21 årig, var jeg oppe på 114 kg, hvilket er meget for en på 182cm. Mit høje vægt gjorde at jeg ofte var udmattet, samt mistede koncentrationen i løbet af dagen på mit arbejde. Det hele kulminerede da jeg en dag fik et angstanfald, hvilket gjorde at jeg sygemeldte mig på arbejdet. Det var starten på en af de værste perioder i mit liv. Efter ikke at have været ude for en dør i et halvt, fik jeg en åbenbaring. Min storebror gav mig nummeret på en som måske kunne hjælpe mig.

Personlig træner i København

Hjælp til vægttab i København

Nummeret var til en ung fyr ved navn Niklas Vestergaard. Jeg ringede til Niklas, som fortalte mig om hvordan man med træning og sund kost, kan ændre ens hverdag. Jeg valgte at hyre Niklas som min personlige træner i København. Første gang jeg mødte Niklas, lagde vi en plan for hvordan jeg kunne tabe mig og komme på rette kurs i livet igen. I starten var træningen hård, men jeg kunne lyn hurtigt se resultater. Udover at vise mig hvilke øvelser jeg skulle lave og hvilken mad som var godt for mig, så hjalp Niklas mig også mentalt. Niklas gjorde at jeg fik det rigtige mind-set, som gjorde at jeg bare havde lyst til at træne så meget som muligt. Det er nu 2 år siden at jeg mødte min personlige træner i København for første gang – den dag som ændrede mit liv. Jeg er i dag fuld af energi, jeg har startet nyt job og deltager i så mange sociale arrangementer som muligt – socialarrangementer, som jeg førhen undgik. Så står du i samme situation som jeg gjorde med et ønske om vægttab i København eller omegn, så kan jeg klart anbefale at kontakte Niklas Vestergaard. Niklas er den perfekte kombination af top professionel og jordnær.