Smilende julefrokost på Islands Brygge

Julefrokosten på Islands Brygge var en stor succes. Juletræet, der stod midt i lokalet, samt alle de juledekorationer, der prydede det, var oplyst med julelys, og det så fantastisk ud. Alle vores gæster havde en god tid med at mingle og spise lækker mad, mens de nød hinandens selskab.

Islands Brygge er et smukt område ved vandet i København

Islands Brygge er et område ved vandet i København, Danmark. I julen 2015 blev der serveret julefrokost til jul på Islands Brygge. Alle vores gæster havde en god tid med at mingle og spise lækker mad, mens de nød hinandens selskab. Juletræet, der stod midt i lokalet, samt alle de juledekorationer, der prydede det, var oplyst med julelys og så fantastisk ud. afholdt den 22. december og omfattede live musik, food trucks og dans.

Aktiviteter for børnene

Der var masser af aktiviteter for børnene, herunder ansigtsmaling og ponyridning. Julefrokosten på Islands Brygge var en stor succes, hvor alle vores gæster havde en fantastisk tid med at mingle og spise lækker mad, mens de nød hinandens selskab.

Deltagerne var klædt ud i juledragter

Deltagerne var klædt i julekostumer til denne festlige lejlighed. Islands Brygge er et smukt område ved vandet, og julefrokosten blev afholdt den 22. december 2015 med levende musik, food trucks og dans. Der var også masser af aktiviteter for børnene for at holde dem underholdt, herunder ansigtsmaling og ponyridning.

Julefrokoster er en god måde at komme i julestemning på

Julefrokoster er en god måde at komme i julestemning på. De er også en god måde at fejre julen med venner og familie på, og de kan være meget sjove! Julefrokoster indebærer som regel god mad, godt selskab og julestemning!

Livemusik fra et dansk band

Den danske julefrokost på Islands Brygge var en stor succes. Julefrokosten bød på julestemning og julesange. Julefrokoster er en god måde at komme i julestemning på, især når de er sammen med venner eller familie. Julefrokoster omfatter som regel julemusik, julemad, julecocktails og julepynt. Live-musik fra et dansk band kan bidrage til den festlige stemning ved at spille traditionelle julesange, originale julesange og julemelodier.